Hogyan vonzzuk életünkbe a megfelelő társat?

8 tipp következik.
Hogyan vonzzuk életünkbe a megfelelő társat?

1, Lomtalanítsunk otthonunkban! A pincétől a padlásig, a szekrényeinkben, a legrejtettebb zugokból szelektáljuk ki a törött, használaton kívüli, nem működő vagy utált tárgyainkat. Ez segít megfogalmazni, pontosan milyen társra van szükségünk és új ismeretségeket, friss kötelékeket hoz életünkbe.

2, Csináljunk egy mindent átfogó nagytakarítást, főleg lakásunk délnyugati részére fókuszálva! Ez önbizalmat ad számunkra és megerősíti jövőbe vetett hitünket, hogy nem maradunk egyedül.

3, Ha fiatalként még a szülői ház vendégszeretetét élvezzük, akkor a személyes tárgyainkat úgy szelektáljuk, válogassuk át, mi az, amit egy társsal való összeköltözéskor magunkkal vinnénk új életünkbe!

4, Ha a korábbi partner(ek) emlékeitől (képek, ajándékok, levelek, személyes használati tárgyak) nem tudunk vagy nem akarunk megválni, akkor csomagoljuk egy kisebb méretű fekete dobozba és tegyük el a szekrény mélyére. Ha naponta látjuk ezeket a tárgyakat, azt sugalljuk, hogy még nem vagyunk nyitottak egy új kapcsolatra.

5, Az új dolgoknak mindig helyet kell csinálni életünkben, ezért az egyik ruhásszekrényünkből ürítsünk ki és hagyjunk szabadon annyi polcot, ahol egy új társ kényelmesen elhelyezheti majd öltözékeit.

6, Ha jelenleg egyszemélyes ágyon alszunk, szerezzünk be franciaágyat, egyetlen nagy, közös matraccal! (Kettő külön matrac hosszú távon szétválasztja a párokat.) Helyezzük el úgy az ágyat, hogy támlája a falhoz tolva álljon, de a többi oldala könnyedén körbejárható, megközelíthető legyen!

7, Főleg a fiatalabb generációnál fordul elő, hogy ágyukat plüss állatkák borítják be vagy egy nagyobb darab plüss figura. Ez valódi párkapcsolatra való éretlenséget jelez. Gátolja a komoly párkapcsolat kialakulását, mivel a figurák szó szerint kiszorítják a valódi társat az ágyból.

8, Végül, de nem utolsósorban, végezzünk olyan munkát vagy válasszunk olyan szabadidő elfoglaltságot, mely örömet szerez számunkra, feltölt energiával! Akkor tudjuk a megfelelő társat bevonzani életünkbe, ha kiegyensúlyozottak vagyunk és jól érezzük magunkat a bőrünkben!

Kapcsolódó cikkek

Gigi Forte: Levelek

Gigi Forte: Levelek

A szerelem sokféle lehet: örömteli vagy fájdalmas, igazi vagy illúzió, építő vagy mérgező. Egyvalami biztos: a szerelem egyszerre érték, döntés és felelősség