Távolból vezérelhető fűtések fokozzák a hétvégi házak kényelmét

Az elektromos fűtés Magyarországon is egyre népszerűbb.
Távolból vezérelhető fűtések fokozzák a hétvégi házak kényelmét

A fűtőszőnyeg egy olyan elektromos fűtést nyújt, ami egyszerűen telepíthető, szinte azonnal munkára fogható, nem fogyaszt sokat, és a karbantartására sem kell költeni. Számos jó tulajdonsággal rendelkező rendszerről van szó, mindössze 3,8 milliméter vastagságú, amit lakásfelújítások, építkezések alkalmával egyszerűen telepíthetünk. Ez a vékony fűtőháló viszont akár komolyabb felforgatás nélkül is egyszerűen bevezethető a házak bármely helyiségébe, mi magunk is könnyedén megbirkózunk a feladattal. Megbízható szigetelése révén pedig bátran használható a fürdőszobákban is, ahol az öntapadós felületének köszönhetően akár a régi burkolatra is rögzíthetjük, mielőtt az új burkolatot letennénk.

Egy olyan elektromos fűtésről van szó tehát, ami nagyon pontosan és egyszerűen szabályozható a termosztáttal, aminek a dupla szenzoros változata a szoba levegője mellett a padló hőmérsékletét is képes mérni, változtatni. Helyiségenként eltérő hőfokot állíthatunk be, és ehhez a közelben sem kell tartózkodnunk, hiszen akár a telefonunk segítségével másik városból is vezérelhetjük a fűtésünket. Ez például a nyaralókban jelent extra kényelmet, hiszen egy hidegebb időszakban nagyon kellemes érzés, ha egy fűtött lakásba érkezünk, és nem kell vacogni, amíg bemelegszik a hely. Ez a rendszer nem csak gyorsan és könnyen beszerelhető, hanem az alkalmazása is egyszerű, és emellett a karbantartsa sem jelent kihívást, mivel nincsenek benne olyan apró alkatrészek, amik meghibásodnának, elromolhatnának, esetleges cserére szorulnának. Ezek együttesen garantálják a hosszú élettartamot, illetve a felhasználóbarát működést.

Kiegészítő fűtésként, de az egész lakás melegének biztosítására is használhatjuk, elektromos fűtés lévén pedig, ha a napelemekkel kombináljuk a használatát, akkor a költségeinket is jelentősen csökkentjük, akár egészen nullára redukálva azokat. A számlák mellett egyúttal búcsút inthetünk a szolgáltatoktól való függésnek is, hiszen saját magunk, azaz a napelemek gondoskodnak majd az általunk felhasznált energiáról. Vidéki házak esetében ez lehetővé teszi, hogy teljesen kiszakadjunk a hétköznapokból, hogy csak a feltöltődésre koncentráljunk.

Kapcsolódó cikkek

Milyen dekorációs elemmel dobhatjuk fel az otthonunkat?

Milyen dekorációs elemmel dobhatjuk fel az otthonunkat?

A mai világban kevesen elégedettek mindazzal, ami éppen aktuálisan körbeveszi őket.

Így csempéssz egy kis luxust a nappalidba! - nappali bútor, ülőgarnitúra

Így csempéssz egy kis luxust a nappalidba!

Óriási trend idén, hogy otthonunkat egy luxus hotel mintájára alakítsuk.

Vegyszerek nélkül is illatos lehet az ágynemű!

Vegyszerek nélkül is illatos lehet az ágynemű!

Illatos ágynemű vegyszerek nélkül? Friss pehely párna és paplan természetes mosószerrel és öblítővel mosva? Mindez lehetséges! Itt megtudhatod, hogyan!