Rendezd az esküvődet kastélyban!

Örök élmény lesz.
Rendezd az esküvődet kastélyban!

Nem véletlen, hiszen amíg az elmúlt években nem kerültek előtérbe ezek a helyszínek, addig idén ez már biztosan változni fog. A Sziráki kastély például számos lehetőséget kínál a lakodalomra, ráadásul még a szervezésben is a segítségedre lehetnek!

Rendezd az esküvődet kastélyban!

A kastély esküvő esetében a helyszín teljes egészében a rendelkezésünkre áll, így szinte bármilyen igényt ki tudnak elégíteni. Nemcsak a termet biztosítják, hanem az ételeket és a szállást is. A megoldás tehát: Rendezd az esküvődet kastélyban!

Sziráki kastélyszálló

A nógrádi kincsesláda minden szempontból tökéletes helyszín egy esküvőhöz. A Cserhát lábánál található kis településen felépített kastélyszálló igazi csodának számít, amely még a fővárostól sem olyan messze fekszik. Itt rendkívül ízletes vidéki ételekkel, kedves kiszolgálással és kényelemmel várják a vendégeket.

A romantikus helyszínen megszervezett lakodalom örökké bevésődik majd az emlékezetekbe. Örök hűséget fogadni a másiknak hatalmas dolog, ráadásul egy régi hagyomány szerint a nagy nap nagyban határozza majd meg a közös jövőt is. Az itt dolgozók igyekeznek mindenben segíteni, garantálják, hogy a lagzi olyan lesz, amire mindig is vágytatok.

Miért éri meg kastélyban tartani az esküvőt?

Egy esküvő minden tekintetben nagy költségeket von maga után. Nemcsak a ruha, a fodrász, a díszítés, de még a helyszín, az étkezés és igény esetén a szállás is sokba kerülhet. Azonban, ha mindezt egy helyen próbáljuk meg elintézni, sokat spórolhatunk. Nem véletlen, hogy ezek a kastélyszállók rendelkezésre állnak esküvő szempontjából is, hiszen itt egy helyen oldható meg a lakodalom, a catering és természetesen az alvás is.

Egy kastélyban szervezett menyegző rendkívül elegáns is tud lenni, nem csoda, hogy minden kislány álma egyszer egy ilyen helyen férjhez menni. Ebben a környezetben mindegy, hogy hagyományos esküvőre vágytok, vagy valamilyen különleges tematikában gondolkodtok, bármit megvalósítanak, amire csak szükségetek van. Az ódon falak között megfér egymással a vintage, az elegáns, de még a bohém és a modern lakodalom is egyaránt.

A Sziráki kastélyszállóban ráadásul még a zene kapcsán is a segítségetekre lehetnek. Itt választható DJ, zenekar, de még cigányzene is a rendelkezésetekre áll. Mivel külső szolgáltatókkal dolgoznak együtt, így garantálják a jókedvet és a hangulatot. Amennyiben azonban saját zenészt szeretnétek, őket is szívesen látják. Nem is kell ennél több egy emlékezetes naphoz!

Összegezve

Az idei évben egy újabb trend kerül előtérbe, ami a lakodalmakat illeti. A megoldás: Rendezd az esküvődet kastélyban! Ez természetesen nem számít újnak, ám idén ismét előtérbe kerül az ilyen környezetben szervezett menyegző. Nagy előnye, hogy egy helyen oldják meg a lakodalmat, az étkeztetést és persze a szállást is. Így a nagy nap sokkal kisebb stresszel járhat!

Kapcsolódó cikkek

Így használd a citromot étkezésen kívül.

Ötletes tippek a citrom felhasználásához

4 tipp a citrom felhasználására, étkezésen kívül.

Igaz tények a nőkről

Igaz tények a nőkről

A nők sok mindent másként látnak, mint a férfiak. Sok dologban különbözik a két nem egymástól.