Ez a virág illik a csillagjegyedhez

Minden ember más. Hiába általánosítunk gyakran nemek szerint, nő és nő között is hatalmas különbségek vannak. Egy apró szelete ennek a ténynek például, hogy mindenki másféle virágot szeret. Az azonban, hogy kihez milyen virág illik a csillagjegye szerint, megállapítható. Íme.
Csillagjegyedhez passzoló virág

A legtöbb nő szereti a virágokat. Az azonban, hogy kihez milyen virág illik, megállapítható a csillagjegye alapján. Persze ez személyek szerint változhat, de érdekes, ha nőként rájössz, hogy valóban az a virág illik a személyiségedhez a csillagok szerint is, mint amit te is szeretsz.

Vízöntő: Kék Búzavirág

A vízöntők ismérve, hogy szabadságra vágynak, szeretik a kalandokat és imádnak utazni. Éppen ezért hozzájuk leginkább a kék színű búzavirág illik a legjobban, amely a végtelen égboltot szimbolizálja.

Halak: Nárcisz

A Halak nyitott, segítőkész és kedves személyiségek, ezért a hozzájuk legjobban passzoló virág a nárcisz.

Kos: Vitorlavirág

A Kos csillagjegy mindig nagyon siet valahova, nyughatatlan személyiség. Ezért hajlamos megfeledkezni növényeiről, így jobb ha olyan növényekkel veszi körbe magát, ami nem igényel nagyon sok törődést. Ilyen lehet a szép. de kisigényű vitorlavirág.

Bika: Jázmin

A Bikákat a visszafogottság és a könnyed elegancia jellemzi, ezért hozzájuk a semleges színű virágok illenek a legjobban, mint például a Jázmin.

Ikrek: Korallvirág

Az Ikrek nem hajszolják, de kedvelik a változatosságot és a színes dolgokat. Hozzájuk ezért a millió színben és fajtában kapható korallvirág passzol a legjobban.

Rák: Mimóza

A Rákok általában visszahúzódóak, de nagyon kedvesek. A mimóza ismertetője, hogy egy finom érintésre is képes összehúzódni. Emiatt talán ez a legjobban illő a Rák jegyű nőkhöz.

Oroszlán: Orchidea

Az Oroszlán általában drámai és színpadias jellemzőkkel bír, hozzá a gyönyörű és színpompás orchidea illik a legjobban.

Szűz: Levendula

A Szűz jegyűek érzékiek és szorgalmasak, az ő személyiségükhöz a nyári virágzású levendula a legjobb társ, hiszen a jegy szülöttei is ezt az évszakot kedvelik a legjobban.

Mérleg: Bromélia

A Mérlegek az esztétikus és szépen elrendezett környezetben érzik magukat a legjobban, ezért az ő otthonukba a színpompás broméliafélék a legjobban passzoló virágok.

Skorpió: Rózsa

A Skorpió jegyűek szenvedélyesek, erős személyiségűek, hozzájuk éppen ezért a legjobban az ugyanilyen jellemzőkkel bíró rózsa illik.

Nyilas: Liliom

A Nyilas jegyűek imádják a kalandokat, mozgalmas életre és szenvedélyre vágynak, ezért az ő személyiségükhöz a csodálatosan szép és vad liliom illik.

Bak: Kardvirág

A Bak jegyűek nagyon kitartóak és céltudatosak, ezt pedig a legjobban a kardvirág szimbolizálja, így ez passzol leginkább hozzájuk.

Kapcsolódó cikkek

Ikerpár helyett hármasikrek

Ikerpár helyett hármasikrek

Kisebb sokk érte a brit nőt, amikor ultrahangvizsgálatán kiderült, hogy az ikrek hárman vannak.

Fogyás házimunkával - fogyókúra tipp, amire nem gondolnál - mutatjuk, mi mennyi kalória

Fogyás házimunkával - fogyókúra tipp, amire nem gondolnál - mutatjuk, mi mennyi kalória

Hihetetlen, de az ablakmosás, a porszívózás, sőt, az autóvezetés is hozzájárul az eredményes fogyókúrához!