5 különleges csomagolású whiskys üveg, amit beszerezhetsz ajándékba

Különlegesek, limitáltak, egyediek és ráadásul nagyon finomak - íme a megoldás, hogy milyen whiskyvel lepd meg a párod, az apósod, vagy a főnökedet egy jeles alkalomkor.
5 különleges whisky ajándékba

Alkoholt ajándékba adni egyáltalán nem ciki, és nem elcsépelt dolog. Csak akkor az, ha egy olcsó, bárhol kapható ital közül választasz, mert ez arról tanúskodik, hogy nem igazán szenteltélt időt és energiát arra, hogy a megajándékozott ízlését megismerd. Szerencsére ez a helyzet könnyedén kiküszöbölhető, ha ismered valamennyire az adott ember stílusát, vagy érdeklődési körét.

Hoztunk 5 különleges csomagolású whiskyt, ami nemcsak ízében, de külcsínében is nagyon egyedi:

HOUSE STARK & DALWHINNIE WINTER'S FROST WHISKY - GAME OF THRONES COLLECTION [0,7L|43%]

Tudod, hogy a megajándékozott Trónok harca rajongó? Akkor mi sem egyszerűbb! A Game of Thrones sorozat limitált kiadású single malt whiksykjeivel nem lőhetsz mellé. A whisky egyenesen Skócia legmagasabban fekvő lepárlójából érkezik, ahol tényleg hideg a tél. A Stark-ház ihletésű whiskyt ex-bourbon hordóban lassan érlelték, és az ízének jegyeiben szerepel a méz és a virágosság. Itt beszerezheted!

JACK DANIELS NO.27 GOLD WHISKY [0,7L|40%]

Egy igazi klasszikus a letisztult formák és ízek kedvelőinek. A méltán híres Jack Daniel's mindenki eszébe jut, amikor a whiskyk kerülnek szóba. Válaszd ezt a különleges rendkívül kifinomult, gazdag és exkluzív palackot, ha valami értékest szeretnél adni a whisky rajongó barátodnak, családtagodnak. A Jack Daniel's No. 27 Gold Tennesse whisky különlegessége a kettős érlelésben és a két hordós pihentetésben van. A tökéletesen sima, lágy és gazdag zamatú whisky, melyhez fogható igen kevés van. Itt szerezheted be!

SUNTORY HIBIKI JAPANESE HARMONY WHISKY [0,7L|43%]

A Japán rajongóknak szuper ajándék lehet ez a kanjikat mintázó üvegbe töltött ital! A különleges whisky alapítója Shinjiro Tori 1899 február elsején nyitotta meg boltját Osakában, ahová nyugati italokat (először csak bort) hozatott. Mivel Shinjiro szerette a whiskyt, ezért hozatott azt is, és 1923-ban megnyitotta whisky lepárlóját Yamazaki néven. Célja, hogy megalkossa a japán whiskyt olyannyira jól sikerült, hogy azóta mindenki az ő whiskyjeit keresi. A Hibiki Japanese Harmony whisky 5 különböző hordóban érlelődik, lassan, ez ami híven tükrözi a japán emberek életvitelét is. Itt rendelheted meg!

CHIVAS REGAL ROYAL SALUTE 21 YEARS WHISKY [0,7L|40%]
Anglománok figyelem! A Chivas Brothers a 21 éves whiskyt II. Erzsébet királyné június 2-ai koronzására készítette el. Nevét a monarchiába szokásos 21 lövésből álló üdvözlő sortűzről kapta. Az italhoz Skócia legfinomabb legalább 21 éves maláta és gabona whiskyjeiből válogatják ki azokat a tökéletes fajtákat, amelyekből a Royal Salute készít italt végül. A háromféle kiszerelésben (kék, zöld, bordó) kapható whisky igazi skót és angol különlegesség! Itt vásárolhatod meg!

KURAYOSHI PURE MALT 18 YEARS WHISKY [0,7L|50%]

A 100%-os malátázott árpa whisky Skóciából érkezik a gyártókhoz, de ez a legnépszerűb és legöregebb malt, amelyet Japán gyártótól vásárolhatunk. A főzéshez használt víz a Tottori-prefektúra vulkanikus hegységeiből származik, ez teszi azt, hogy a márka simán felveszi az európai márkákkal a versenyt. Ha a megajándékozottad szereti a japán autókat, a japán mobilokat, akkor ezt a japán whiskyt is imádni fogja. Itt tudod megvenni!

Kapcsolódó cikkek

Tudtad, hogy a teafogyasztás csökkentheti a stresszt és megóvhat a betegségektől?

Tudtad, hogy a teafogyasztás csökkentheti a stresszt és megóvhat a betegségektől?

A teafogyasztás hosszú évszázadok óta része az emberiség életének.

Szokásaink megismerése a pihentető alvás kulcsa

Az alvási szokásaid többet árulnak el rólad, mint gondolnád

Az alvásproblémák felszámolására sok esetben egyszerű megoldást lehet találni, ebben segítsékünkre van, ha megismerjük alvási szokásaink jelentését.

A cukorfüggősége leküzdése néhány lépésben

Szeretnél leszokni a cukorról? Néhány tipp, hogy búcsút inthess az édességfüggőségnek

Ha úgy döntöttél, hogy kiiktatnád az étrendedből a finomított cukrot, az alábbi lépésekben rövid és felszabadító lesz az út.