Női köntös, melltartó, hálóruhák – a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

A Tchibo webáruház heti ajánlata ezúttal a fehérneműs fiókot hangolja tavaszra – de természetesen csinos és kényelmes hálóruhákat is szép számmal találunk a webáruházban.
Női köntös, melltartó, hálóruhák – a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

A Tchibo webáruház heti ajánlata ezúttal a fehérneműs fiókot hangolja tavaszra – de természetesen csinos és kényelmes hálóruhákat is szép számmal találunk a webáruházban, hogy mind napközben, mind éjszaka a lehető legkomfortosabban érezhessük magunkat! A selymesen fénylő, csipkével díszített anyagokból készült darabok mellett seamless kialakítású megoldásokat is találunk, ahogy a biopamut is fontos szerephez jut, így biztosan mindenki talál majd kedvére való szetteket!

Jóleső könnyedséget sugároz a normál fazonú, kék alapon többszínű nyomott levélmintával díszített női köntös, amely S-től XL méretig kapható. A lágy esésű, szövött anyagból készült, térdig érő köpenynek két bevágott zsebe és megkötője is van, így kellemes és kényelmes viselet, amely ránézésre is wellness érzést áraszt, így tökéletes viselet lesz bármely napszakban, ha épp otthon tölthetjük az időt, és egy nőies, mégis kényelmes darabra vágyunk!

A fehér színben, S-től XL méretig beszerezhető csipkés köntös egy romantikusabb megoldás ugyanerre a témára – könnyed viselet otthonra azoknak, akik egy csipetnyi romantikát csempésznének a mindennapokba! A magas viszkóztartalmú anyag esése lágy, a vállrész finom csipkebetoldásai pedig különlegessé teszik ezt a darabot – és a viselőjét is! A térdig érő köpenyhez puha öv is tartozik, amivel a kívánt pozícióban könnyedén rögzíthető lesz!

A fehér szín és a csipke a fehérneműkön is hódít! A bustier melltartó és a microtouch magas derekú alsó is ennek jegyében készült: a 36-tól 42-es méretig kapható melltartó merevítő nélkül, állítható hosszúságú pántokkal, és háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórésszel gondoskodik a kényelemről, míg a csinos megjelenést a puha csipkerátétek biztosítják. Az S-től L méretig elérhető alsó különösen lapos lábkivágásainak köszönhetően láthatatlan marad az egészen szűk ruhák alatt is, miközben a kényelemért a pamut lépésbetét, az alakformáló tulajdonságokért pedig a magasan szabott, megerősített hasrész felel!

Szintén fehér színben pompázik a variálható melltartó, amely 75A-tól 85C méretig található meg a webáruházban! A négyféleképpen is viselhető darab bármilyen ruha alatt képes elbújni, miközben biztosítja a kellő tartást a mellek számára! Varrás nélkül előformázott, könnyű kosarait finom csipke borítja, oldalt pedig innovatív bélés biztosítja, hogy akkor se csússzon el, ha pántok nélkül viseljük épp. Hátul a SoftSeal® kapcsos zárórész segítségével állítható be a megfelelő méret, hogy a melltartó mindig a lehető legkényelmesebb legyen!

Akár hálóruha, akár fehérnemű – a teljes kínálat rengeteg további lehetőséget rejt, így érdemes alaposan átböngészni, hogy biztos a legmegfelelőbb darabokat válasszuk!

Kapcsolódó cikkek

Inspirálódj az ikonikus nők ruhatárából!

Ikonikus nők, akiktől érdemes divat-inspirációt gyűjteni

Nagyon sok olyan női alak létezik, vagy élt a világban, akik inspirációt adhatnak a divat terén is.

Mit árul el rólunk a ruhánk színe?

Mit árul el rólunk a ruhánk színe?

A ruhánk színe rólunk is árulkodik.

Horgonyt fel!

Horgonyt fel!

A Tchibo webáruház heti kínálatából válogattunk.