Miért válasszunk fehérarany gyémánt gyűrűt?

A fehérarany ragyogóan szép, elegáns ékszer alapanyag. Gyémánttal párosítva pedig bámulatos hatást kelt gyűrűkön, nyakékeken és karpereceken is. Sajnos sok kétség és tévhit merül fel a fehérarany alapú ékszerekkel kapcsolatban. Cikkünkből megtudhatjátok, miért olyan nagyszerű választás a fehérarany, s a fehérarany gyémántgyűrű is.
Miért válasszunk fehérarany gyémánt gyűrűt?

Fehérarany kisokos

Mielőtt fehérarany gyűrűt választanánk, ismerjük meg tüzetesebben ezt az anyagot!

Mi a fehérarany?

A fehérarany az arany egy ötvözete, hasonlóan a sárga- és a rozé aranyhoz. A változatok közötti különbséget az ötvözőanyag adja. A fehérarany kétféle ötvözetben fordul elő:

ü palládiummal és ezüsttel ötvözve

ü nikkellel és ezüsttel

Ezáltal a sárga- és rozé aranynál keményebb fém jön létre. Nehéz dolgozni vele, így legtöbb ötvös több munkadíjat számol a fehérarany ékszerek készítéséért, de maga az anyag nem kerül többe.

Allergizál-e a fehérarany?

A nikkelre érzékenyek számára a fehérarany palládium-ezüst ötvözete ajánlott. A másik ugyanis allergizálhat. Érdemes érdeklődni, milyen ötvözetről van szó, mielőtt fehéraranyat vásárolunk.

Fehérarany gyémánt gyűrűk

A fehérarany megismerése után térjünk rá a fehérarany gyémánt gyűrűk rejtelmeire! Ismerjük meg a kombináció előnyeit és néhány gyémántgyűrű típust!

Miért előnyös a fehérarany gyűrű gyémánttal?

A fehérarany és a gyémánt csodás párt alkotnak együtt! A szikrázó gyémánt kiválóan illik a hűvösebb fényt árasztó fehéraranyhoz. Természetesen ezüsttel is kombinálható a gyémánt. A fehérarany azonban sokkal tartósabb, ráadásul kevesebb ápolás mellett is hosszú ideig megőrzi fényét.

Fehérarany gyémánt gyűrűk választéka

Miután fehérarany gyémánt gyűrűk vásárlása mellett döntöttél, tapasztalni fogod, hogy rengeteg típusuk van. A következő megoldások káprázatosan szépek:

ü szoliter gyűrű hatalmas gyémánttal

ü brill kövekkel kirakott foglalat

ü gyémánt díszítés a gyűrűsín oldalán is

ü esőcsepp alakú foglalat

ü fehérarany gyűrű fekete gyémánttal vagy zafírral

Egy felkészült online vagy hagyományos volt természetesen ennél sokkal több lehetőséget kínál.

Milyen alkalomra illenek ezek a gyűrűk?

A fehérarany gyémánt gyűrű páratlan szépség és kiemelten értékes. Eljegyzésre tökéletes választás, de más alkalomra is csodálatos ajándék.

Összegezve: A fehérarany gyémánt gyűrűk népszerűsége az elmúlt években növekedésnek indult. Ez nem csoda, hiszen a fehérarany a sárga aranyhoz hasonlóan minőségi nemesfém ötvözet, s gyönyörűen mutat gyémánttal. További előnye, hogy manapság rengeteg stílusban találunk fehérarany ékszereket.

Kapcsolódó cikkek

Tökéletes bikinik, fürdőruhák

Bikini, fürdőruha trendek

A nyári fürdőruhák minden évben változnak. Mutatjuk az idei trendet.

Mit árul el rólunk a ruhánk színe?

Mit árul el rólunk a ruhánk színe?

A ruhánk színe rólunk is árulkodik.

Mit csinál egy ékszerész?

Mit csinál egy ékszerész?

Ha kíváncsi, hogy mit csinál egy ékszerész, olvasson tovább.