Miért válasszunk fehérarany gyémánt gyűrűt?

A fehérarany ragyogóan szép, elegáns ékszer alapanyag. Gyémánttal párosítva pedig bámulatos hatást kelt gyűrűkön, nyakékeken és karpereceken is. Sajnos sok kétség és tévhit merül fel a fehérarany alapú ékszerekkel kapcsolatban. Cikkünkből megtudhatjátok, miért olyan nagyszerű választás a fehérarany, s a fehérarany gyémántgyűrű is.
Miért válasszunk fehérarany gyémánt gyűrűt?

Fehérarany kisokos

Mielőtt fehérarany gyűrűt választanánk, ismerjük meg tüzetesebben ezt az anyagot!

Mi a fehérarany?

A fehérarany az arany egy ötvözete, hasonlóan a sárga- és a rozé aranyhoz. A változatok közötti különbséget az ötvözőanyag adja. A fehérarany kétféle ötvözetben fordul elő:

ü palládiummal és ezüsttel ötvözve

ü nikkellel és ezüsttel

Ezáltal a sárga- és rozé aranynál keményebb fém jön létre. Nehéz dolgozni vele, így legtöbb ötvös több munkadíjat számol a fehérarany ékszerek készítéséért, de maga az anyag nem kerül többe.

Allergizál-e a fehérarany?

A nikkelre érzékenyek számára a fehérarany palládium-ezüst ötvözete ajánlott. A másik ugyanis allergizálhat. Érdemes érdeklődni, milyen ötvözetről van szó, mielőtt fehéraranyat vásárolunk.

Fehérarany gyémánt gyűrűk

A fehérarany megismerése után térjünk rá a fehérarany gyémánt gyűrűk rejtelmeire! Ismerjük meg a kombináció előnyeit és néhány gyémántgyűrű típust!

Miért előnyös a fehérarany gyűrű gyémánttal?

A fehérarany és a gyémánt csodás párt alkotnak együtt! A szikrázó gyémánt kiválóan illik a hűvösebb fényt árasztó fehéraranyhoz. Természetesen ezüsttel is kombinálható a gyémánt. A fehérarany azonban sokkal tartósabb, ráadásul kevesebb ápolás mellett is hosszú ideig megőrzi fényét.

Fehérarany gyémánt gyűrűk választéka

Miután fehérarany gyémánt gyűrűk vásárlása mellett döntöttél, tapasztalni fogod, hogy rengeteg típusuk van. A következő megoldások káprázatosan szépek:

ü szoliter gyűrű hatalmas gyémánttal

ü brill kövekkel kirakott foglalat

ü gyémánt díszítés a gyűrűsín oldalán is

ü esőcsepp alakú foglalat

ü fehérarany gyűrű fekete gyémánttal vagy zafírral

Egy felkészült online vagy hagyományos volt természetesen ennél sokkal több lehetőséget kínál.

Milyen alkalomra illenek ezek a gyűrűk?

A fehérarany gyémánt gyűrű páratlan szépség és kiemelten értékes. Eljegyzésre tökéletes választás, de más alkalomra is csodálatos ajándék.

Összegezve: A fehérarany gyémánt gyűrűk népszerűsége az elmúlt években növekedésnek indult. Ez nem csoda, hiszen a fehérarany a sárga aranyhoz hasonlóan minőségi nemesfém ötvözet, s gyönyörűen mutat gyémánttal. További előnye, hogy manapság rengeteg stílusban találunk fehérarany ékszereket.

Kapcsolódó cikkek

Körömszínek, amik sosem mennek ki a divatból

Színek, amik minden évszakban jól mutatnak a körmökön

A szezononként változó trendek mellett ott vannak az örök klasszikusok, amikkel nem nyúlhatsz mellé.

Milyen exkluzív ékszert válasszunk?

Milyen exkluzív ékszert válasszunk?

Inspirációra vágysz ékszervásárlás előtt? Olvasd el ötleteinket és nézz körül a Brillancy ékszer webshop exkluzív termékei között! Nem fogsz csalódni!

Mit csinál egy ékszerész?

Mit csinál egy ékszerész?

Ha kíváncsi, hogy mit csinál egy ékszerész, olvasson tovább.