Ezek a trendek a legmenőbbek az idei fesztiválszezonban

A fesztiválszezont nem csak a hangulat miatt várják annyira, de ez egy remek lehetőség a divatőrülteknek, hogy vagány és olykor meghökkentő outfiteket állítsanak össze. Az idei szezonban is megvannak a legmenőbb trendek, nézzük mik is ezek!
Idei fesztiváltrendek

A fesztiválok a nyár egyik legnagyobb élményt adó programlehetősége azoknak, akik szeretnek koncertekre járni, új, vad élményeket szerezni, kilépni a komfortzónából, vagy csak jól érezni magukat a barátokkal. Magyarországon is kialakultak már a legnagyobb és legnépszerűbb fesztiválok, de folyamatosan találunk kisebb szabásúakat is, amik szintén nagyon jó hangulatúak lehetnek.

Ha az öltözködésről beszélünk, az biztos, hogy minden fesztiválszezonban megvannak az azévi slágerek. Sok trend ismétlődik évről évre, de megfigyelhetjük, hogy minden nyárra kialakulnak a legmenőbb divat-trendek, haj és sminkvariációk és persze öltözködés terén is.

Íme néhány trend, ami idén jellemző a fesztiválozó lányokon:

1. Neon színek

Idén nem csak a fesztiválszezonban, de egész nyáron hódítanak a neon színek a divatban. Természetesen egy-egy fesztivál alkalmával vannak, akik ki is maxolják ezt a trendet.

2. Színes hajfonatok

A hajfonás újra virágkorát éli, a fesztiválokon ráadásul a különböző színek, hosszú póthajak is bőven jelen vannak. Vannak, akik különféle karikákat, csillogó fonalakat fonnak a hajukba, illetve a csillám minden mennyiségben is abszolút természetes idén a fesztivál-hajakban.

3. Csillámok

Ha már csillogás a hajban, miért ne csilloghatna az egész test? Idén kimondottan nagy őrület a lányok körében, hogy csillámokkal, strasszokkal díszítik az arcukat, sminkjüket, de van, hogy egész testüket. Az esti fényekben igazán különleges látvány!

4. Övtáska

Az övtáska vállon keresztbevetett hordása már a nyár elején megjelent itthon is, nagy trend lett hirtelen. Egyébként ez elég praktikus megoldás, hiszen minden értékünket nagy biztonságban tudhatjuk. A fesztiválokon is gyakran találkozunk ezzel a trenddel.

5. Extrém

Természetesen minden évben vannak extrémebbnél extrémebb outfitek, amiket viselői alig várják, hogy felvehessenek, hiszen egy fesztiválon aztán tényleg minden belefér!

Kíváncsian várjuk, hogy jövőre mik lesznek a fesztiváltrendek!

Kapcsolódó cikkek

Így öltözz fel az állásinterjúra

Így öltözz fel, ha állásinterjúra kell menned

A divat nagyasszonya is megmondta, neki pedig ebben biztosan hihetünk.

Mit árul el rólunk a ruhánk színe?

Mit árul el rólunk a ruhánk színe?

A ruhánk színe rólunk is árulkodik.

Milyen exkluzív ékszert válasszunk?

Milyen exkluzív ékszert válasszunk?

Inspirációra vágysz ékszervásárlás előtt? Olvasd el ötleteinket és nézz körül a Brillancy ékszer webshop exkluzív termékei között! Nem fogsz csalódni!