Milyen exkluzív ékszert válasszunk?

Évfordulóra, névnapra, születésnapra, de húsvétra és karácsonyra is kitűnő választás az ékszer. Ha olyan szerettünknek vásároljuk, aki igazi gyűjtő, nehezebb a választás. Valószínűleg rengeteg értékes ékszere van, ezért igazán exkluzív darabot igyekszünk találni. Hasonló a helyzet akkor is, ha nagyon különleges alkalomra szánjuk. Ha nem szeretnél napokig az ékszerboltok vagy webshopok kínálatában böngészni, legyen elképzelésed az ékszerről! Segítségképpen mutatunk néhány igazán exkluzív darabot.
Milyen exkluzív ékszert válasszunk?

Exkluzív gyémánt nyakék

A gyémánt mindig is az exkluzív ékszerek első helyén szerepel. Kiemelten értékes egy kifinomult nyakék gyémánt berakással. Az ékszer alapje lehet fehér- sárga- vagy rozé arany, hiszen a gyémánt mindegyikkel nagyszerűen mutat!

Lógós kristály fülbevaló

A hölgyek többsége rajong a fülbevalókért! Divatos darabok a hosszan vagy közepesen lelógó füldíszek, akár ívelt, akár határozott vonalvezetéssel. Ezek különösen szögletes archoz illenek. S, hogy mitől lesz exkluzív az ékszer? Attól, ha értékes kristályok vagy féldrágakövek díszítik, egész hosszában! Például az alábbi anyagok igazán exkluzívvá teszik:

· zafír

· rubin

· citrin

· ametiszt

· Swarovski kristály

Exkluzív gyűrűk drágakövekkel

Tévedés, hogy csak eljegyzési és karikagyűrűt szeretünk viselni! Egy színes drágakővel ékesített exkluzív gyűrűt szinte bárhova felvehetünk. Akár szerelmünk, akár egy barát ajándékozza, biztosan nagy becsben tartjuk majd. A legszebb drágakövek a következők, melyeket akár a Brillancy ékszer webshop exkluzív ékszerei között is megtalálsz:

· rubin

· smaragd

· zafír

· fekete gyémánt

Statement karkötők

A statement ékszerek nem visszafogottságukról híresek, így szintén az exkluzív kategóriát gazdagítják. Természetesen csak akkor, ha nemesfém és drágakő, vagy kristály felhasználásával készülnek. Csodás választás egy többsoros statement karkötő vagy karperec. Lássunk néhány példát:

· többsoros statement ékszer

· kis medálokkal ékesített karkötő

· hatalmas drágakövekkel díszített meglepetés

Igazgyöngy ékszerek

Az exkluzív kategória remekei az igazgyöngy darabok. Édesvízi és sósvízi gyöngyből is készülhetnek, s klasszikusabb, de modernebb formában is kaphatók. A gyűrűk, nyakláncok, fülbevalók és körkötők mind nagyszerűen mutatnak igazgyönggyel:

Exkluzív ékszer szettek

A fent bemutatott exkluzív ékszerek többsége szettben is elérhető. Így értékük még nagyobb, hiszen bármilyen alkalomra vagy rendezvényre szívesebben viselünk egymáshoz illő ékszereket.

Összefoglalva: Az exkluzív ékszerek sokfélék lehetnek. A kiválasztott személy ékszerviselési szokásaitól és ízlésétől függ, melyikre esik a választás. Egy biztos: a fenti ötletek bárki arcára mosolyt csalnak.

Kapcsolódó cikkek

Idei fesztiváltrendek

Ezek a trendek a legmenőbbek az idei fesztiválszezonban

Az idei fesztiválszezon trendjeit mutatjuk be.

Így öltözz fel az állásinterjúra

Így öltözz fel, ha állásinterjúra kell menned

A divat nagyasszonya is megmondta, neki pedig ebben biztosan hihetünk.

Körömszínek, amik sosem mennek ki a divatból

Színek, amik minden évszakban jól mutatnak a körmökön

A szezononként változó trendek mellett ott vannak az örök klasszikusok, amikkel nem nyúlhatsz mellé.