Hogyan bízzon meg egy költöztető céget

Győződjön meg róla, érdemes ellenőrizni a fuvarozói nyilvántartást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy rendelkeznek-e engedéllyel és biztosítással.
Hogyan bízzon meg egy költöztető céget

A magas minősítéssel rendelkező cég jó választás, de ellenőrizze a leendő cég minősítését is. Kérjen referenciákat, és kérjen legalább hármat. Ellenőrizze, hogy a vállalat ésszerű időn belül válaszolt-e az e-mailes megkeresésekre, és hogy az ügyfélszolgálat professzionális volt-e. Ha a cég nem tudott referenciákat adni, az rossz tapasztalatra utalhat.

Kérjen tételes árajánlatot, és válasszon legalább három költöztető céget, hogy árajánlatokat kapjon. A költöztetési árajánlatnak mindent tartalmaznia kell az átvételtől a szállítási időpontokig, a biztosítási és szolgáltatási garanciákig. Írásos becslést is kérjen. Végül pedig mindenképpen kérje írásban a költöztetési költségbecslést. Bár kísértésbe eshet, hogy aláírja a szerződést és kifizesse a szolgáltatást, mielőtt megérkeznek, jobb, ha nem kötelező érvényű becslést kér, és maga fizeti ki a szolgáltatást, az árról pedig utólag tárgyal.

A költöztető cégek költöztető felszerelésekkel és berendezésekkel vannak felszerelve, hogy a költözést a lehető legkönnyebbé tegyék. Nem kell aggódnia a dobozok cipelése miatt, ha költöztetőket bérel. A költöztető cég felbérlésével órákig tartó stresszt, időt és energiát takaríthat meg. Ráadásul nem kell egy hatalmas költöztető teherautóval foglalkoznia. És pénzt takarít meg azzal, hogy olyan költöztető céget bérel, amely elvégzi a nehéz munkát.

Ne feledje, hogy megfelelő tapasztalattal és felszereléssel rendelkező költöztetőket alkalmazzon. A költözés napja elég stresszes, de a megfelelő csapat felbérlése sokkal könnyebbé és olcsóbbá teszi az élményt. Egy költöztető cég biztosítja Önnek a szükséges segítséget, és folyamatosan tájékoztatja Önt a folyamatról. Ők csomagolják be Önnek a tárgyait, és szét- és összeszerelik a bútorokat és a tévéállványokat. Örülni fogsz, hogy így tettél. Időt és energiát takaríthat meg - és még az olyan új technológiákat is kihasználhatja, mint a költöztetési alkalmazások és más hasznos weboldalak.

A költöztetőknek leltárt kell készíteniük a holmijáról, és ki kell számolniuk a súlyát és a tömegét. Kérje meg őket, hogy ellenőrizzék az összes raktárhelyiséget a sérült vagy túlméretezett tárgyak tekintetében. Pontos becslést is kell adniuk Önnek. Ha leltár nélkül bíz meg egy költöztető céget, nem valószínű, hogy pontos árajánlatot kap. A költöztetőnek a holmijának súlya és térfogata alapján kell árajánlatot adnia, nem pedig aszerint, hogy mekkora az otthona.

A másik dolog, amit a költöztető cég megbízásakor keresni kell, az a szakmaiság. Bár a cégnek barátságosnak kell lennie, ellenőriznie kell a minősítésüket és az ügyfélszolgálatukat is. Azt is bölcs dolog megkérdezni tőlük, hogy kínálnak-e csomagolási szolgáltatásokat. A kiegészítő szolgáltatások gördülékenyebbé teszik az egész folyamatot. Ellenőrizze, hogy a költöztető cég rendelkezik-e a szükséges felszereléssel a holmijának be- és kicsomagolásához. Olyan költöztető céget érdemes felbérelnie, amelyik ezekre a szolgáltatásokra specializálódott, így elkerülheti a baleseteket.

Kapcsolódó cikkek

Gyerekkel együtt növő bútorok - Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbbet

Gyerekkel együtt növő bútorok - Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbbet

A gyerekszobát szeretnéd berendezni? Ha nem akarsz kétévente új bútort vásárolni, akkor fektess gyerekkel együtt növő bútorokba. Ezek a bútorok az utóbbi évek nagy trendjei. Nem is csoda.

Hogyan helyezd el az ágyat, hogy minden éjszaka pihentető legyen

Hogyan helyezd el az ágyat, hogy minden éjszaka pihentető legyen

Éjjelente gyakran csak forgolódsz, s nem jön álom a szemedre? Esetleg gyorsan elalszol, reggel mégis fáradtan ébredsz? Sok egészségügyi problémához vezet a pihenés hiánya. Érdemes tehát utánajárni a problémák okának.

Ágynemű anyagok összehasonlítása

Ágynemű anyagok összehasonlítása

Amikor ágyneműről van szó, szeretné megtalálni a megfelelő anyagot, amely megfelel az Ön igényeinek.