Ilyen nyári outfit-ekben indulj el dolgozni!

A legmelegebb hónapokban nagyon nehezen megy a munka, hiszen 30 fokban, vagy még nagyobb forróságban nagyon nehéz elindulni otthonról és a munkára koncentrálni. Íme néhány szett, ami talán megkönnyíti a nyári munkanapjainkat.
Nyári szettek a munkában

A meleg nyári napokon nehezen megy a munka. Nem csak amiatt, mert egy strandon vagy tengerparton lennénk szívesebben, hanem az időjárás miatt is. A nagy meleget hirtelen váltják a viharok, ez pedig sok embernél fejfájást, szédülést vagy egyéb kellemetlen tüneteket okoz.

Persze, ha egy légkondicionálóval hűtött irodában ülünk, valamivel egyszerűbb a dolog, de a munkába menetel, vagy a délutáni egyéb elfoglaltságok továbbra is nehezebben mennek a kánikulában, vagy épp a zivatarban.

Nőként nehéz eltalálni egy olyan napi ruhakombinációt, ami tökéletesen és kellően visszafogott egy irodai munkakörnyezetbe, passzol a meleg időjáráshoz, de ha úgy alakul, egy nyári zápor sem áll útjába. Hoztunk most néhány outfit-et, amivel a helyzethez mérten a legkellemesebben vészelhetjük át a nyári munkanapokat - természetesen 1-2 vízparti nyaralást nem árt, ha beiktatunk.

1. Midi szoknya

Nyáron is tökéletes választás lehet a midi szoknya, hiszen elegáns, ugyanakkor lenge, tehát a munka + nyár kombinációhoz kitűnően passzol. Magas, de alacsony talpú cipővel is párosíthatjuk, illetve szűkebb, vagy bő felsővel is jól áll. Tökéletes választás a meleg nyári munkanapokra.

2. Lenge "halásznadrág"

A 2000-es években nagy népszerűségnek örvendett az úgynevezett halásznadrág, ami nagyjából lábszárközépig ért. Ez a fazon ismét hódít, bármilyen színben, anyagban és mintázattal megtaláljuk. Nyáron is tökéletes választás lehet fazonjának köszönhetően, ráadásul elegánsan, de sportosabban is lehet hordani.

3. Egyberuha/hosszú szoknya

Szintén lehet elegáns alkalomra, hétköznapokra, de munkára is hordani az egyberuhákat vagy a hosszú, földi érő szoknyákat. Kényelmes és egy meleg nyári napon kitűnő választás lehet bármelyik típus, ráadásul aki nem szereti a lábát mutogatni, ő is tökéletes outfiteket állíthat össze ennek a divatnak a segítségével.

4. Gumicsizma

Sajnos nyáron elég gyakran előfordulnak a zivatarok, záporok, viharok. Ha egy ilyen munkanapra virradunk, érdemes a gumicsizma mellett dönteni, amihez viszont nyugodtan párosíthatunk nyári ruhákat, szoknyákat is, főleg úgy, hogy már mindenféle szép színben találunk gumicsizmákat is.

Kapcsolódó cikkek

Repülő csótány - úristen!?!

Repülő csótány Magyarországon

A cikkben, a hazánkban is előforduló, repülő csótányról lesz szó.

Miért éppen Sri Lanka?

Miért éppen Sri Lanka?

Miért nyaraljunk Srí Lankán?