Hat barátság, amire szükséged van az életben

A mély barátságok hosszú ideig veled maradnak, de önmagában egyetlen ember sem tud minden szerepnek eleget tenni - és ez jó dolog. Ha ez a hat legjobb baráttípus jelen van az életedben, boldogabbá tehetnek téged.
Hat barátság, amire szükséged van az életben

Ahogy öregszel, úgy változnak a barátságaid. Egyszerre csak azon kapod magad, hogy egyfolytában azzal a barátoddal lógsz, akit korábban csak félévente akartál látni. Előfordul, hogy épp egy munkatársaddal készíttetsz tetoválást, vagy egy idegennel osztod meg a legintimebb titkodat a klubban. A legjobb barát pozíciója azonban sokszor nyitva marad.

Alexandra Hayes Robinson TikToker szerint egyetlen személyt sem lehet legjobb barátként definiálni. Népszerű videójában elmagyarázza, a legjobb minden célra külön barátot "tartani".

Dead Body Bestie

Ő az, akit mindig felhívhatsz, ha valami rosszat tettél, mert kérdés nélkül segít neked.

Good Time Beast

Egy olyan személy, akivel például érdemes elutazni valahova.

Work Bestie

Az a kollégád, akivel jól kijössz és kellemesebbé teszi a mindennapjaidat a munkahelyeden.

Hasonló ambíciókkal rendelkező Bestie

Jelenleg hasonló életszakaszban jártok, és hasonló célokat követtek. Ilyen lehet például az, akivel már régóta együtt edzel egy maratonra.

OG Beast

Egy olyan személy, akit gyerekkorod óta ismersz, ezért megérti a családi helyzetedet. Válsághelyzetben az OG Beast ott van, hogy segítsen anélkül, hogy magyarázkodnod kellene. Ha ritkán is látjátok egymást, amikor találkoztok, a kapcsolatotok olyan, mintha nem is telt volna el idő.

North Star Bestie

A North Star Bestie-vel mélyebb kapcsolatot érzel. Lehet, hogy csak rövid ideje ismered őt, mégis szavak nélkül is megértitek egymást.

Ez a fajta gondolkodásmód nagyobb elégedettséget adhat, hiszen a különböző emberek különböző szükségleteket elégítenek ki. A barátnőd, akivel együtt bulizol egy fesztiválon nem biztos, hogy segít neked, ha a munkahelyeden rosszul alakulnak a dolgok. Ez azonban nem is kötelező.

Akik minden barátságban lelki társat keres, nyomást gyakorol a másikra, ami frusztrációhoz és magas elvárásokhoz vezethet. Nincs olyan ember, aki minden igényt kielégít, de többen ember többfélét is - és ez gazdagabbá teszi az életünket.

Kapcsolódó cikkek

Fogyás házimunkával - fogyókúra tipp, amire nem gondolnál - mutatjuk, mi mennyi kalória

Fogyás házimunkával - fogyókúra tipp, amire nem gondolnál - mutatjuk, mi mennyi kalória

Hihetetlen, de az ablakmosás, a porszívózás, sőt, az autóvezetés is hozzájárul az eredményes fogyókúrához!

Igaz tények a nőkről

Igaz tények a nőkről

A nők sok mindent másként látnak, mint a férfiak. Sok dologban különbözik a két nem egymástól.

A cukorfüggősége leküzdése néhány lépésben

Szeretnél leszokni a cukorról? Néhány tipp, hogy búcsút inthess az édességfüggőségnek

Ha úgy döntöttél, hogy kiiktatnád az étrendedből a finomított cukrot, az alábbi lépésekben rövid és felszabadító lesz az út.