Oxford női félcipő

A női oxford félcipő egy olyan modell, amelyet minden nő szeret!
Oxford női félcipő

A női oxford félcipő egy olyan modell, amelyet minden nő szeret! Az elegáns megjelenéshez tökéletes választás. Irodában, a rendelőben esetleg a tanáriban mindenki csodájára fog járni ennek a valódi bőrből készült női félcipőnek. De miről ismerünk fel egy Oxford cipőt? Három dolog határozza meg azt, hogy Oxford cipővel van dolgunk. A boka alatt végződik a cipő, magyarul félcipő, alacsony sarkú, amely nem nagyobb mint 2-2,5 cm, és ami a legfontosabb, hogy a fűzőrendszer alján össze van varrva a cipő felső része (a lábujjhoz legközelebb). Azt lehet mondani, hogy T alakban záródik a fűzőrendszer. De miért nevezik ezt a fajta cipőt, Oxford cipőnek?

Az 1800-as években az Oxfordi Egyetemen népszerűvé vált cipőt nevezték el Oxford cipőnek. Napjainkban a hölgyek már ugyanolyan jogokat élveznek a divat terén, mint a férfiak, így természetes, hogy a korábban férfi félcipő a nők egyik kedvenc női félcipőjévé vált. A Zapato márka Oxford modellje nagy népszerűségnek örvend a női cipők iránt rajongók körében. Az Zapato női félcipő egy tökéletes alternatívája a kevésbé kényelmes, magassarkú cipőnek. A hölgyek szeretik a kényelmet ezért is cserélik le napközben egy olyan modellre, mint a félcipő. Az elfoglalt hölgyek számára a kényelmet a lapos talpú bőr cipők biztosítják.

A női félcipők ezen modelljét egyrészt a gömbölyű orr, másrészről a tipikus varrás, különleges színkombinációk teszik különlegessé. Elegáns ruhához, kosztümhöz sokféle színben kapható a Zapato női Oxford félcipő, a klasszikus fekete női cipőtől kezdve a sötétkék, a szürke, a barna és a bézs árnyalatokon át a merész és extravagáns arany színig sok változat várja leendő tulajdonosát polcainkon. Mit is viselhetek ehhez a klasszikus női cipőhöz?

A hatalmas színválaszték és kivételes viselési kényelem az az előny, amely vonzza a képzeletet. Sok fajta női ruhához jól passzolnak, kiegészíthetik a lázadó stílust, a női kosztümöket, zakókat vagy ellensúlyozhatják az édes-csajos ruhákat. Farmerrel, pólóval és flanelinggel nagyon jól mutatnak az Oxford női cipők, főleg, ha azt lakkozott bőrből készítették. Érdekes és extravagáns összeállítást hozhatunk létre, ha szoknyával, ceruzaszoknyával kombináljuk a nőies színű félcipőket. Ősszel egy kötött női ruha tökéletes kiegészítője lehet a rózsaszín női félcipő. Tökéletes választás barátokkal való találkozás alkalmával, moziba vagy városnézéshez. Nagyobb rendezvények vagy üzleti út esetén feltétlen felhívjuk magunkra a figyelmet, ha egy nőies öltönnyel kombináljuk a két színből összeállított oxford női cipőnket, hogy a 20-as évek stílusát még jobban tudjuk hangsúlyozni.

LINK: https://www.hlfshoes.com/noi-cipo-30969/felcipo-31039

Kapcsolódó cikkek

Idei fesztiváltrendek

Ezek a trendek a legmenőbbek az idei fesztiválszezonban

Az idei fesztiválszezon trendjeit mutatjuk be.

Mit árul el rólunk a ruhánk színe?

Mit árul el rólunk a ruhánk színe?

A ruhánk színe rólunk is árulkodik.

Körömszínek, amik sosem mennek ki a divatból

Színek, amik minden évszakban jól mutatnak a körmökön

A szezononként változó trendek mellett ott vannak az örök klasszikusok, amikkel nem nyúlhatsz mellé.