Így öltözz ősszel a munkahelyeden!

A hideg idő beköszöntével sok-sok nő csak áll a szekrény előtt, és nem tudja mit vegyen fel, ha csinosan, de kényelmesen szeretne megjelenni munkahelyén. Érdemes inspirációkat gyűjteni, hiszen az nagyban megkönnyíti a ruhaválasztást. Hoztunk most néhány outfit-ötletet.
Őszi szettek, őszi munkahelyi divat

Ahogy beköszönt a hűvösebb, hidegebb idő, úgy a nők számára elérkezik egy újabb fordulópont a ruhatár tekintetében, amikor át kell váltani melegebb, csinos, de kényelmes darabokra. Munkába menet sokan inkább a csinos ruhákat preferálják, van olyan munkahely, ahol ez elvárás is. Ebben az esetben kétszer is meg kell gondolni, hogy az ősz érkeztével milyen összeállítást választunk, hiszen a hidegben mégsem járhatunk rövid szoknyában, vékony harisnyában és körömcipőben.

Vannak azonban olyan összeállítások, amik tökéletesek lehetnek, hiszen a hidegben is megállják a helyüket, csinosak, de kényelmesek is. Hoztunk most néhány ilyen tippet.

1. Fekete szett egy egyszerű, de csinos szövetkabáttal

Ősszel visszatérnek a földszínek a nők ruhatárába, hiszen az évszakhoz is ezek illenek a legjobban, és a hangulatunkhoz is. Ezzel is lehet csinosan és kényelmesen bánni. Aki tud szépen járni magassarkú cipőkben, annak tulajdonképpen abszolút nyert ügye van, hiszen bármilyen szettet csinossá tud vele varázsolni. A szövetkabát viszont egy csinos, de egy sportos szetthez is tökéletes választás, munkahelyre a legjobb lehet.

2. Hosszú ruha csizmával

Idén hódítanak a hosszú, mintás ruhák sportcipővel, vagy a hideg beköszöntével, csizmával kombinálva. Tökéletes választás lehet a munkahelyre, hiszen abszolút feldobja a megjelenést, de a hétköznapokban is bátran viselhetjük.

3. Színes kabát

Maradva a színeknél, nem muszáj, hogy a ruhánk legyen mintás, egy különleges kabáttal még a legegyszerűbb szettet is feldobhatjuk. A képen is láthatjuk, hogy egy farmer, magassarkú cipő kombináció is lehet csinos, munkahelyre is tökéletes választás, ha nincs megszabva, hogy nem szabad farmert viselni. Szerencsére manapság a legtöbb munkahely laza felfogású, nem írnak elő durva szabályokat az öltözködést illetően. Egy ilyen különleges kabáttal egyébként biztosan kitűnünk a tömegből, hiszen sokan nem mernek ilyen "feltűnő" viseletet hordani.

4. Lapos cipő, egyszerű outfit

Lehetünk csinosan még kényelmesebb szettben is, hiszen a képen látható fehér ing és farmer kombináció abszolút sikkessé teszi a megjelenésünket. A divat számos oldalát ismerhetjük, és használhatjuk is a mindennapokban és a munkában egyaránt. Egy lapos cipő is lehet csinos, ha rohangálós napunk van, vagy egyszerűen csak nem tudunk kényelmesen járni a magas sarkakon, bátran válasszunk lapos, csinos, kényelmes lábbelit. A kockás kabát is feldobja a szettet, de valójában bármilyen szövetkabát bármilyen szetthez tökéletesen passzol.

5. Sportcipő és elegáns outfit

A hosszú ruha és sportcipő kombináció egy másik változata a sportcipő és csinos ruha, szűk szoknya outfit. A fotón is láthatjuk, hogy abszolút lehet csinos, illetve sportosan elegáns a szett egy ilyen összeállítással is. Persze ha a munkahelyünkön előírás a csinos cipő, akkor azt is megtehetjük, hogy ott átvesszük a körömcipőnket, de a nap többi részében a városban, vezetéshez, vagy egyéb elfoglaltságainkhoz a kényelmes tornacipőt választjuk. Ezek a nagy sportcipők is virágkorukat élik, érdemes beszerezni egyet az őszi, hűvös napokra.

Kapcsolódó cikkek

Ezekre figyelj fehérnemű vásárlásakor!

Ezekre figyelj fehérnemű vásárlásakor!

Szeretnéd tudni, hogy mekkora és milyen fehérneműre van szükséged, amiben egész nap kényelmesen érezheted magadat? Akkor segítünk!

Horgonyt fel!

Horgonyt fel!

A Tchibo webáruház heti kínálatából válogattunk.