B. D. Alíz: Hideg a víz (könyvajánló)

Új utakon járva tegyünk szert tapasztalatokra, és ne feledkezzünk meg azokról, akik mellettünk állnak.
Új utakon járva tegyünk szert tapasztalatokra, és ne feledkezzünk meg azokról, akik mellettünk állnak.

Egykor egy digitális világban a fiatal, kezdő író apró történetekkel festette meg az internet színes palettáját, miközben figyelt, tanult és inspirálódott társaitól. Ám ahogy növekedett a népszerűsége és a felkérések száma, úgy szövődött egyre nagyobb álom benne: megírni saját regényét. A Hideg a Víz című művében izgalmas, fordulatos és mégis szívmelengető történetet mesélt el, melyben a szerelem, a barátság és az önmegvalósítás kérdései mindannyiunkat arra késztetnek, hogy magunk is szembenézzünk az életünk legmélyebb titkaival.

A Hideg a Víz központi motívuma három barátnő, Kinga, Áfonya és Liza élete, mely egyáltalán nem szokványos azóta, hogy egy bizonyos szabadulószobás kaland közbeszólt. Kinga még mindig nem tud szabadulni az akkor ráaggatott bilincsektől, de vajon mit tegyen, ha már talán nem is akar? Kinga és Márk kapcsolata szinte tökéletes, közös lakás, közös tervek, karrier... és Brúnó. De mi lesz egy hirtelen lángra lobbanó tiniszerelemmel, amikor a felnőtté válás küszöbén állnak, olyan bizonytalanul, mint egy nyári zivatar a Balaton partján? Talán eljött az ideje lezárni ezt a fejezetet?

Az igazi barátság alapja az empátia, a támogatás és az együttérzés. Fontos, hogy jelen legyünk barátaink életében, meghallgassuk őket, figyeljünk rájuk, és támogassuk őket jóban-rosszban egyaránt. Fiatal korunkban sokkal sebezhetőbbek vagyunk érzelmileg, ezért érdemes lazábban venni néhány dolgot – talán ez a regény igazi tanulsága.

A romantikus történetek egy trilógiává fonódnak össze, és a szerző múltja, jelen és jövője egyesül a lapokon, hogy egy teljes, elbűvölő világot teremtsen, amelybe az olvasók mélyen belemerülhetnek, és ahol a szereplők életre kelnek a lapokon.

A regény egy olyan izgalmas és szórakoztató történetet mesél el, melyben a szerelem, a barátság és az önmegvalósítás kérdései mindenkit arra késztetnek, hogy felfedezzük saját életünk rejtelmeit.

Kapcsolódó cikkek

B. D. Alíz: Ghost of you - Hogyan lépjünk túl valaki elvesztésén?

B. D. Alíz: Ghost of you - Hogyan lépjünk túl valaki elvesztésén?

A Ghost of you romantikus regény hazai szerzője először egy online közösségi platformon kezdett publikálni. Kezdő bloggerként saját történeteket írt és figyelte a szerzőtársait, majd a sok felkérés után saját regény megírásába fogott.

Gigi Forte: Levelek

Gigi Forte: Levelek

A szerelem sokféle lehet: örömteli vagy fájdalmas, igazi vagy illúzió, építő vagy mérgező. Egyvalami biztos: a szerelem egyszerre érték, döntés és felelősség