Női ruhák, női divat

A Tchibo webáruház ruháiból szemezgettünk.
Női ruhák, női divat - Tchibo webáruház

A Tchibo webáruház szezonális kínálata ismét tovább elérhető – bár a heti ajánlatok között találjuk, a fekete-fehér alapdarabokat felvonultató divatválogatás böngészésével nem kell sietnünk, hiszen később is megtaláljuk majd ezeket a ruhaféléket, amik egymással, és már meglévő ruháinkkal is biztosan jól kombinálhatók, lévén igazi alapszínekben kaphatók! Kattintsunk a webáruházba, és fedezzük fel a kollekciót, aminek egyetlen darabjával sem tévedhetünk!

Grafikus minták és különféle népművészeti elemek köszönnek vissza azokon a ruhadarabokon, amiket a szezonális kínálatban találunk, és amelyeknek minden darabját bátran párosíthatjuk egymással, sőt, rengeteg közülük biztos befutó akkor is, ha a meglévő ruhatárunkat szeretnénk felfrissíteni néhány új darabbal.

Kellemes, puha, kevert pamutanyagból készült ez az ejtett vállú póló, aminek egyszerű, bő szabását ujjai rögzített visszahajtása és áttetsző devoré mintája dobja fel. A puha anyag mellett meghosszabbított hátrész, és oldalsó hasítékok gondoskodnak a kényelemről; ez a póló mindig lazán követi majd a test vonalát! Az áttetsző minta olyan visszafogott, hogy bármilyen mintázatú nadrághoz, vagy szoknyához nyugodtan felvehetjük, ha viszont egyszínű ruhadarabhoz viseljük, akkor ugyanez a minta mégis feldobja az összeállítást – akár fehér, akár fekete színben választjuk!

Igazi nyári darab a lyukacsos mintájú poncsó – okos megoldás arra, hogy valamivel feldobjuk a nadrág-felső párosítást, mégse húzzunk magunkra fölöslegesen meleg plusz réteget. Ennek a darabnak az elsődleges funkciója a látvány, fekete színe miatt pedig bátran viselhető bármilyen összeállítás kiegészítőjeként – mindig megállja majd a helyét! Alsó szegélye hátul lekerekített, a karkivágások pedig egy ponton vannak rögzítve. Döntsünk akár nadrág-póló, akár valamilyen nyári ruha mellett, a poncsó tökéletes kiegészítő lesz!

A legmelegebb nyári napokon is kellemes viselet ez a többféle színekben kapható hosszú ujjú ruha is, melynek nyakkivágását a nadrágéhoz hasonló bojtos megkötővel díszítették!

A szürkés, különleges szerkezetű azsúr felső* 2 az 1-ben darab, hiszen a fekete top rögzítve van az áttetsző mintázatú külső részhez. A bő szabásvonalú, kerek nyakkivágású darab hosszúra szabott, szürke színével együtt kifejezetten elegáns megjelenésről gondoskodik amellett, hogy puha anyagának köszönhetően a kényelemről sem kell lemondanunk, ha ezt a felsőt választjuk. *Azsúr jelentése: áttört mintájú.

A Tchibo-nak nem csak hetente változó kínálata van. Az állandó női ruha kínálatot átböngészve találhatunk még blúzokat, bő szabású, kellemesen laza pólókat és feszes leggingseket is – és ahogy az eddig bemutatott daraboknál, úgy ezeknél is biztosra vehetjük, hogy jól kombinálhatóak lesznek majd, akármilyen összeállítás részeként is tervezünk velük!

Kapcsolódó cikkek

Így öltözz fel az állásinterjúra

Így öltözz fel, ha állásinterjúra kell menned

A divat nagyasszonya is megmondta, neki pedig ebben biztosan hihetünk.

Mit árul el rólunk a ruhánk színe?

Mit árul el rólunk a ruhánk színe?

A ruhánk színe rólunk is árulkodik.

Divatos női ruhák munkába is

Divatos női ruhák munkába is

Régen elképzelhetetlen volt, hogy férfi és nő ugyanazt a munkát végezhesse.