Bikini, fürdőruha trendek

Még javában tart a nyár, éppen ezért hoztunk most néhány bikini/fürdőruha trendet, amik az idei év slágerei.
Tökéletes bikinik, fürdőruhák

Szerencsére az idei nyárról el lehet mondani, hogy nincs egy kifejezett fürdőruha trend, hanem számos stílusból, mintából, darabból válogathatunk.

Mint mindig, idén is sokkal jobban hódítanak a tengerpartokon a bikinik az egybe-fürdőruhák helyett, és ebből is igen sokféle a kínálat. Van retro stílus, állatminta, kiegészítős, egyszínű, de az is gyakori, hogy különböző felső-bugyi kombinációkat láthatunk. Íme néhány példa, az idei nyárból:

1. Retro stílus

A '70-es. '80-as évek divatja folyamatosan visszaszivárog a jelenbe, de ezzel nincs is semmi gond. Bikinikből, fürdőruhából is akad bőven retro-választék, érdemes kísérletezni ezzel, ha szeretjük ezt a stílust.

2. Más felső, más alsó

Idén nagyon sokan döntenek olyan bikinik mellet, amikor vegyítenek egy alsót egy másik bikinihez tartozó felsőrésszel. Ez igazán egyedi, és szép kombinációkat eredményezhet. Ráadásul tuti, hogy nem jön velünk szembe egy ugyanilyen!

3. Fodrok, minták

Bár már nem a nagy fodrok, de visszafogottabb változataik idén is trendik lehetnek. A mintákról pedig nincs is mit mondani. Mindig stílusosak voltak, mindig azok is lesznek.

4. Magas derék

A magas derekú alsó ruhadarabok ismét virágkorukat élik (szerencsére a csípőnadrágok ideje már jó pár éve lejárt...), így a bikinik közé is betúrta magát ez a trend. Ez a stílus tökéletes lehet azoknak, akik nincsenek teljesen megelégedve a hasukkal, nem szeretik megmutatni az egész testüket, vagy egyszerűen csak szeretik a magas derekú ruhadarabokat.

5. Állatminta

Legyen szó bikiniről, vagy fürdőruháról, az állatminta hatalmas térhódítást végez. Lehet tigris, párduc, kígyó vagy zebra, barna, fekete-fehér, vagy színes, a lényeg, hogy viseljük bátran ezt a vagány mintát, hiszen eléggé extravagáns, és mikor lennénk mi is bevállalósabbak, ha nem a nyáron?

Bármit is válasszunk, idén biztosan nem lőhetünk mellé!

Kapcsolódó cikkek

Idei fesztiváltrendek

Ezek a trendek a legmenőbbek az idei fesztiválszezonban

Az idei fesztiválszezon trendjeit mutatjuk be.

Inspirálódj az ikonikus nők ruhatárából!

Ikonikus nők, akiktől érdemes divat-inspirációt gyűjteni

Nagyon sok olyan női alak létezik, vagy élt a világban, akik inspirációt adhatnak a divat terén is.

Így öltözz fel az állásinterjúra

Így öltözz fel, ha állásinterjúra kell menned

A divat nagyasszonya is megmondta, neki pedig ebben biztosan hihetünk.